Villkor

Allt du behöver veta om erbjudandet!

Hur räknas antal lyssningar?

50.000 lyssningar avser enbart Spotify och räknas enskilt för varje låt. Tidsramen är ett år (låten måste därmed nå 50.000 lyssningar från perioden då låten släpps och ett år framåt). Exempel ett: En EP på fyra låtar distribueras via oss. Tre av låtarna får 12.000 lyssningar och en får 55.000 lyssningar på elva månader = OK! Exempel två: Fyra låtar distribueras via oss och får 10.000 lyssningar var under ett år = EJ OK! Exempel tre: En låt distribueras via oss och når 55.000 lyssningar på 1,5 år = EJ OK!

Vad ingår?

Grunderbjudandet är tre dagar i studion med övernattning utan studiotekniker (värde 9 999 SEK inkl. moms). Hör av er till oss om ni hellre vill nyttja någon annan av våra tjänster så kommer vi överens om ett upplägg. Detta då tidsåtgång för exempelvis mixning och mastring varierar mellan olika projekt.

Vem är berättigad erbjudandet?

Samtliga självständiga artister som inte har några kopplingar till skivbolag. Målet med erbjudandet är att underlätta och lyfta fram musik från självständiga artister. Du/ni får inte ha någon release som har fått mer än 50.000 lyssningar. Lyssningar beräknas per låt, inte totalt för hela albumet. Är du/ni redan etablerade och har haft mer än 50.000 lyssningar gäller 250.000 lyssningar för att bli berättigad erbjudandet.

 

Vad ingår inte?

Resa och mat ingår inte. Vi kan hjälpa till med bokningar av färdmedel inom Sverige om du exempelvis reser från ett land utanför Sverige.

Hur många kan vi vara?

Övernattningen gäller för fyra personer. Ni kan vara fler men då måste boende fixas.